UUSIKATU 23
OULU, SUOMI

KARAOKELISTAT PÄIVITETTY!

UUSI HEVIMESTA TOI TULLESSAAN KARAOKEVALIKOIMAAN YLI 35 000 KAPPALETTA!

Uusi karaoke päivittyy säännöllisesti uusien julkaisujen myötä.

Katso biisilistamme!

 

 

 

17.7. Cannibal Corpse (USA), lippuja vielä saatavissa!

Liput menee kovaa kyytiä, ja nyt olisikin aika muistutella kiirehtimään, mikäli keikalle halajaa! 
Liputhan myy Lippu.fi, oothan jo varannu omat paikat? 

LIPUT TÄSTÄ

HOX HOX HOX! 17.3. Catamenian keikka peruuntuu!

TÄRKEÄ TIEDOTE!

Valitettavasti oululaisyhtye Catamenia joutuu perumaan tämän ja huomisen päivän keikkansa Tampereella ja Oulussa akuutin sairastapauksen vuoksi.

Catamenia kommentoi syitä peruuntumisen taustalla seuraavasti: ”Valitettavasti joudumme perumaan omalta osaltamme Tampereen ja Oulun keikat sairastapauksen vuoksi. Yli 20 vuotta olemme keikkaillet ja tahkoneet ympäri Suomea ja muuta maailmaa, mutta nyt tuli ensimmäinen kerta, kun sovitut keikat joudumme peruuttamaan. Meitä eivät ole kuumeet, nuhat tai muutkaan vammat ennen pysäyttäneet, mutta nyt influenssa sekä 39 asteen kuume on vienyt yhden miehistön jäsenemme sairastuvalle asti ja sen vuoksi joudumme valitettavasti peruuttamaan sovitut keikat. Catamenia pyytää nöyrimmin anteeksi kaikilta tapahtunutta; nyt ei ollut edes hitusta onnea matkassa. Yritimme viimeiseen asti saada tuuraajaa tilalle, mutta tällä kertaa sekään ei auttanut. Korvaavista keikoista keskustellaan järjestäjien kanssa ja niistä ilmoitellaan myöhempänä ajankohta meidän ja järjestäjän sivuilla.”

Lyhyellä varoitusajalla Oulun keikalle Catameniaa paikkaamaan saapuu vastikään debyyttialbuminsa julkaissut, oululaisjyrä Verikalpa. Ovet lauantain keikalle aukeavat klo 21 ja soitto soi klo 22 alkaen. Järjestäjä ja yhtye pahoittelevat peruuntumista sekä peruuntumisesta mahdollisesti aiheutunutta haittaa. Lunastetut ennakkoliput käyvät sellaisenaan lauantain keikalle. Pääsylippuun on sisällytetty extrana yksi juoma ”balsamina haavoihin” (olut, lonkero, siideri tai limsa). Mikäli kaikesta huolimatta haluat ennakkolipusta rahat takaisin on sekin mahdollista.

23.3. Kumikameli + AOM PERUTTU - tilalle Kürøishi + AOM

Kumikameli + AOM keikka ikävä kyllä peruuntuu! 
Tilalle Kürøishi + AOM. Liput Lippu.fistä! :) 

Tervetuloa! 

Parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi käytämme evästeitä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.