UUSIKATU 23
OULU, SUOMI

8.12. Flat Earth


Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00
Keikan jälkeen ei sisäänpääsyä, pelkkä epm. (2e).
Ennakkolippu 14,50
Lippu ovelta 16,00e
Ei sisällä eteispalvelumaksua (2e).


FLAT EARTH Hevimesta Liveklubille 8.12.2018 lauantaina.

Kokoonpano koostuu kotimaan vaikutusvaltaisimmista nimistä, kun bändissä vaikuttavat HIMistä tuttu Mikko “Linde” Lindström ja Mika “Kaasu Karppinen, entinen Amorphis-basisti Nicklas Etelävuori sekä Polanskin laulaja Anttoni “Anthony” Pikkarinen.

Omien sanojensa mukaan Flat Earthin musiikki on melodista, leikkisää, mutta myös melankolista vaihtoehtorockia, sävytettynä kunnon tujauksilla psykedeliaa ja raskaamman musiikin aineksia. Nelikossa yhdistyy kauniisti rakkaus musiikkiin, soittajien uniikki osaaminen ja monissa liemissä todistettu karisma. Kirsikkana kakun päällä yhteissoiton dynamiikasta voisi kuvitella, että miehet ovat soittaneet yhdessä vuosikausia.

Gasin ja Niclaksen ryhdikäs rytmidynamiikka petaa täydellisen kiitoradan Linden kitarasooloille viilettää vapaasti ja Anthonyn mietteliään alakuloinen ja melankolinen laulu antaa bändin sointiin säväyksen sisäänpäin kääntynyttä epätoivoisuutta. Tämä soundi erottaa Flat Earthin kaikista muista kuulemistasi bändeistä.

Ennakkoliput myynnissä; https://hevimesta.com/lippukauppa

Kategoria:

Parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi käytämme evästeitä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.